duurzaam omgaan met energie wordt vanzelfsprekend

voor ons allemaal

Duurzaam omgaan met energie wordt vanzelfsprekend. Voor ons allemaal. ee’yoo wil dat zo makkelijk mogelijk maken. Door heel precies te laten zien wat er in huis gebeurt en wat je zelf kunt doen, geven we jou de controle over je energiegebruik.

Dat kunnen we, omdat we al meer dan twintig jaar ijzersterk zijn in het meten van alles wat met energie te maken heeft. We adviseren over energiegebruik en het verlagen van energiekosten. Dat doen we voor bedrijven en instellingen. En nu dus ook voor jou.

ee’yoo

Bij ee’yoo geloven we dat we de energietransitie een enorme kans is om allemaal vooruit te komen. Als we die kans benutten, kunnen we onze wereld beter maken. Het vernieuwen van huizen en gebouwen speelt hierin een cruciale rol. Hiermee creëren we meer comfort, nieuwe banen en een betere leefomgeving.

Het is onze missie om eigenaren van woningen overal ter wereld in staat te stellen om zonder grote investeringen en op een prettige manier hun huizen duurzaam te renoveren. Hiervoor hebben we samen met lokale overheden en andere partijen het Eemland-model ontwikkeld: een integrale oplossing die huiseigenaren op alle aspecten ontzorgt en hen het gevoel geeft dat ze ‘in control’ zijn. Zodat ze in beweging komen en mee gaan doen.

model

Het regelen van een financiering die is gekoppeld aan de woning. Met deze financiering, die een aflossingsschema heeft van 30 jaar, kunnen mensen hun huis in een stap verduurzamen zonder dat hun woonlasten omhoog gaan.

Het openen van een direct communicatiekanaal met individuele huishoudens, zodat we bewustwording en gedragsverandering op gang brengen.

Het aanbieden van online tools, zodat huiseigenaren altijd inzicht hebben in hun actuele situatie en makkelijker kunnen kiezen en beslissen.

Het automatiseren van het totale proces van woningverbetering, zodat het sneller en efficiënter verloopt.

Het monitoren van de energieprestatie van de gerenoveerde woning en van het energiegedrag van de bewoners.

Het verzorgen van contractmanagement, zodat de financiële verplichtingen correct en transparant worden afgehandeld.

team

We kunnen dit realiseren omdat we een unieke combinatie van expertise hebben op het gebied van meettechnologie, datamanagement en forecasting, ict, financieel management, energievraagstukken, renovatie en psychologie. We hebben ervaring met het managen van complexe projecten voor woningverbetering, met een scherp oog voor politieke, bestuurlijke en commerciële belangen. We hebben een bewezen innovatie track record, onder meer met software voor contractmanagement en datamanagement op grote schaal. Ook hebben we vernieuwende communicatietoepassingen ontwikkeld om gedrag te sturen.

contact

telefoon
+31 (0)33 258 46 59

bezoekadres
Scharwoudestraat 3
3826 CL Amersfoort

postadres
Postbus 1727
3800 BS Amersfoort